Последно посещение: Сря Апр 25, 2018 8:43 am Галерия Галерия   Дата и час: Сря Апр 25, 2018 8:43 am
 [ 55 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Разкази от маршрутката 
Автор Съобщение
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 07, 2009 7:44 pm
Мнения: 2483
(View: Всички /В Темата)

Мнение Разкази от маршрутката
Искам да споделя нещо. Не съм сигурен, че мястото му е тук. Въпросът е много сериозен, но въпреки това ще ви го споделя точно тук.
Поради всеизвестния факт, че егото ми е огромно, ще си направя една тема.
За какво иде реч?
Ами идва реч затова, че жените са много странни. Няма разбиране. Кой може да се похвали, че е разбрал жените? Пък на всичкото отгоре са и много склонни да правят от мухата слон. Не ми вярвате ли? Ето ви няколко примера:
Например - преди няколко дена съпругата ми се разсърди. И знаете ли защо? Защото съм си позволил за изпия една бира! Представяте ли си? Само заради една бира и скандалче! Че кво толкова. То вярно, че бирата беше 2,5л., ама си беше само една.
Или пък това. Една вечер се обаждам и викам - "Скъпа, ще позакъснея, ще се прибера рано". Ми закъснях. Прибрах се рано, към 03,00ч. А тя пак недоволна. Е, от какво? нали си казах!
Ама да не си мислите, че само моята нежна половинка е така? Не, всички!
Ето, онзи ден си се возя в чудото на автомобилостроенето, наречено маршрутка, (много ги обичам маршрутките - подобряват ми социалния живот) и гледам на една дама полата й се пъхнала в дупето. Викам си - "неудобно й е на дамата, ама сигурно я е срам пред всички да се оправи" - и нали съм си джентълмен, помогнах й. Извадих полата, а тя, да не си мислите, че ми благодари, напротив - обърна се, изгледа ме зловещо и просъска "простак". Реших, че съм направил грешка и че мястото на полата е било точно там! Викам си: - Сега ще се поправя. И пъхнах полата на предишното й място. Тук дамата ми шибна шамар. Защо, така и не разбрах.
Друг случай - чакам си превозното средство. То идва. Една дама се запътва и тя да се качи. Аз нали съм си културен човек й правя път да се качи първа. Забелязвам, че има трудност с качването - полата й малко тясна и й е трудна да си повдигне крачето. Естествено реших да помогна. Подхванах я да я повдигна. Най-удобното място, с най-голяма опора е дупето й разбира се. Та подхванах я аз, повдигнах я, помогнах й да се качи. Да не си мислите че ми благодари? Напротив - и тя изсъска – „простак!”.
Е, ходи ги разбери жените.
Аз не успявам.


На някои гледам им е забавно, а това е една много сериозна тема, която може да нанесе неличими рани в крехката мъжка душевност. Ще продължа да ви давам примери.
Това съм го разказвал и преди, но ще се повторя.
Случката естествено се разиграва в мястото, отредено ми за подобряване на социалния живот.


Та возя си се аз, загледал съм се в гърд.. а през прозореца
, в един момент вследствие на малко по рязко настъпване на педала на спирачката от страна на шофьора за миг губя устойчивост и леееко настъпвам(всъщност едва ли е толкова леко, все пак го докарвам до 85кг.) една дама, обръщам се, за да се извиня, но успявам да кажа само: "Из...". Бях прекъснат. Последва една умопомрачителна тирада. Не запомних всичко. Ще ви препредам това, което си спомням:
" Що не внимаваш бе...къде гледаш...как може... простак... ама затова... икономическото ни състояние...няма да се оправим скоро...ИДИОТ"
Извинете ме, че не мога да си спомня пълни подробности. Успях да схавана само, че заради моето настъпване икономическото състояние на страната ни е отвратително, че жизнения стандарт е нисък и че няма да се оправим скоро заради мен. Почувствах се много виновен. Започнах да изпитвам вина и заради глобалното затопляне, и заради озоновата дупка!
Не че разбрах нещо от жената, но това е пряко доказателство за моето неразбиране.


Чували ли сте израза – “питай бе, питай, господине! С питане един ... на моя мъж жената”- или - “с питане и до Цариград се стига”.

Е, не винаги питането води до изясняване. Понякога и с питане се получават недоразумения.
Ето ви пример: Возя се, седнал съм. Чета вестник. Забелязвам, че до мен е застанала дама с явно натежал корем. Естествено скачам, освобождавам мястото, все пак съм известен с галантността си

Дамата се настанява и аз понеже винаги се умилявам като видя дама в "положение" се поинтересувах. Питам - "Извинете, в кой месец сте? Кога се чака радостното събитие? Момче или момиче е?" Леле, как ме изгледа дамата! Въздухът замръзна, от тавана покапаха парчета лед. Оказа се, че не е бременна. Аз откъде да знам?Последна промяна Mylord на Пон Юни 29, 2009 9:11 pm, променена общо 3 пътиПон Юни 29, 2009 9:07 pm Профил
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 07, 2009 7:44 pm
Мнения: 2483
(View: Всички /В Темата)

Мнение Re: Разкази от маршрутката
Аз отдавна да ви питам.
Забелязали ли сте какви жени са пуснали по улиците? Последен модел, с екстри.
АВС – абсолютно високо самочувствие.
Автоматик – автоматично привличат погледите на мъжете.
С двойно задвижване – веднага задвижват поривите на мъжете и завистта на жените.
Кожен салон – естествена кожа с калъфки само на еърбеците.
Два еърбека – ама само какви са!
С климатик – в смисъл, кат ги видиш и студена пот те облива.
А бе, въобще много екстри, само дето според познавачи харчели много.


Пон Юни 29, 2009 9:08 pm Профил
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 07, 2009 7:44 pm
Мнения: 2483
(View: Всички /В Темата)

Мнение Re: Разкази от маршрутката
Аз продължавам да си споделям.

Та возя си се значи, знаете къде, прав съм, точно пред мен е застанало едно от онези прекрасни същества с огромни ... сини очи. Лято е, дрехите са почти излишни, блузата на жената е от онези, с хубавите деколтета, дето са призвани да показват повече отколкото крият. Като се вземе предвид разликата в ръста, аз около 186см., тя къмто 165см, погледът ми пада косо отгоре по посока на деколтето. Пък следвайки принципа, че показваме нещо, което искаме другите да видят не се и притеснявам много-много от посоката, която е поел погледа ми. По едно време, девойчето ме изгледа, проследи посоката на погледа ми и ми зададе много странен въпрос :
“Гледате ли нещо?” - разбира се аз в рамките на добрите нрави отговорих: - “Гледам” -, а тя още по странно - “и какво по-точно гледате” - ми вика. Аз вече съвсем изумено отговарям - “Как какво, гледам това, което ми се показва”, - пък тя взе, че изсумтя гневно и се обърна.
Запитах се - къде сбърках?


Вто Юни 30, 2009 5:07 pm Профил
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 07, 2009 7:44 pm
Мнения: 2483
(View: Всички /В Темата)

Мнение Re: Разкази от маршрутката
Я да ви питам, вие знаете ли какво е секс? Групов секс?
Това е маршрутка в час пик. Ама секс ви казвам! Няма на къде да се обърнеш, няма как да паднеш! Подпират те от всички страни. Има леко очарование.
Има елемент на изненада, има екшън.
Например, засърби те някъде, решиш да се почешеш. Започваш да се чешеш, обаче въпросът е дали чешеш себе си или брюнетката от дясно. Звънне ти телефона, бъркаш в джоба да си извадиш телефона. Гледаш, това не е твоя телефон, то и джоба не е бил твоя. Бръкнеш си в джоба за нещо и хоп, среща от близък вид, някой вече е бръкна в джоба, ама не си ти. Въобще купон! Тръгваш да слизаш и за да не ти е самотно си повличаш още двама с теб.


Това лирично отклонение ми дойде наум преди няколко дена, сега го споделям с вас. Иска ми се да дам няколко съвета на уважаемите дами, ползващи превозното средство.

Мили дами, високите и тънки токчета са много готини, само много ви моля много внимавайте къде стъпвате с тях! Ако усетите че сте настъпили нещо по-меко бъдете сигурни, че сте стъпили върху нечии крак и по всяка вероятност той е мъжки! Имайте предвид, че сълзите в очите на мъжа зад вас не са сълзи на обожание, към иначе прекрасната ви особа, а са сълзи на болка!

Много внимавайте като размахвате ръце и чанти, съобразете се с факта, че по принцип господата са по-високи от вас и чантата ви или лакътя ви са на ниво, което предизвиква болка при залитане от ваша страна.

Поради претъпканост в час пик на превозното средство, се налага доста близко “съжителство” с пътуващият зад вас мъж, това което ви подпира не е ОХООООО, а по-всяка вероятност са ключове или мобилен телефон.

И един съвет към всички пътуващи, без оглед на пола.
Знайте, топлата вода и сапуна са измислени доста отдавна, ползвайте ги по предназначение!


Сря Юли 01, 2009 3:21 pm Профил
Аватар

Регистриран на: Пет Дек 19, 2008 4:40 pm
Мнения: 476
(View: Всички /В Темата)

Мнение Re: Разкази от маршрутката
сега ще те дебна по темите, за да те натупам с метлата - мисля да си сменя ника на-лошата БениЯга!
ще видиш ти един групов бой като не се обаждаш, че си ти,аааааааааанакратко казано - радвам се да те видя! :lol:

_________________
Това са моите принципи...Ако не ви харесват - имам и други


Сря Юли 01, 2009 4:11 pm Профил
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 07, 2009 7:44 pm
Мнения: 2483
(View: Всички /В Темата)

Мнение Re: Разкази от маршрутката
Радостта е взаимна ама що с метлата, който гледа вижда :P


Чет Юли 02, 2009 1:16 pm Профил
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 07, 2009 7:44 pm
Мнения: 2483
(View: Всички /В Темата)

Мнение Re: Разкази от маршрутката


Да, понякога е нужно да се спазва приличие при телефонното общуване. Всеки вече си носи телефона в джоба. Та, пътувам си аз, преглеждам пресата, до мен се е настанил достопочтен господин и се е загледал в моя вестник. А бе, не може ли да си купи вестник, това е друг въпрос. По едно време му иззвънява джоба, по-точно телефона, който е вътре. Господина си го вади (телефона) и провежда разговор:

- Ало, да.
- ........................
- Пътувам бе, мило.
- .....................
- Какво не съм направил сутринта?
- .....................
- Е, недей така де.
- ......................
- Не мога сега, има много хора, в маршрутката съм.
- .......................
- Е, не настоявай де, после като слезна ще ти се обадя.
- ......................
- Добре де, добре.
- ....................
- Добре, казвам го!
- ..................
- Нали казах, че го казвам!
- .................
- Еееее, обичам те!
- ................
- Какво?
- ..............
- Стига де, после ще ти се обадя.
- .................
- Не е удобно сега.
- .................
- С какво си?
- .................
- Мило, недей така де, има хора около мен.
- .....................
- Обичам те, казвам го пак.
- .......................
- Добре, добре, целувам те.
- .......................
- Как къде?
- .......................
- Къде, къде, целувам те!
- .....................
- Ама недей де!
- ......................
- Стига с това къде!
- ....................
- Е къде, къде, по гъза!

Тук последва ядно затваряне на телефона. Извинете ме за последния израз, но просто цитирах.


Та думата ми бе, нека се научим на телефонна култура, все пак не е удобно двадесетина човека да надават ухо с интерес и да чакат, за да чуят къде точно ще целувате. Макар че това си е разнообразие за останалите.


Чет Юли 02, 2009 1:16 pm Профил
Sorceress
Sorceress
Аватар

Регистриран на: Пон Яну 05, 2009 8:38 am
Мнения: 17144
(View: Всички /В Темата)

Мнение Re: Разкази от маршрутката
дай да те целуна по... бузата бе ей! :)
си прав, снажен (доколкото знам си баят дълъг), че не хората са ни виновни, че си показваме кирливите ризи, ама... а върви го обясни на онова пате дето се интересува къде точно ще бъде целунато по телефона :lol:

_________________
Идиотите са мъдро творение на природата, което позволява на глупаците да се мислят за хитри - Андрей


Чет Юли 02, 2009 1:38 pm Профил Галерия на потребителя
Аватар

Регистриран на: Пет Дек 19, 2008 4:40 pm
Мнения: 476
(View: Всички /В Темата)

Мнение Re: Разкази от маршрутката
дебел написа:
Радостта е взаимна ама що с метлата, който гледа вижда :P

явно имам спешна нужда от очила 8-)

_________________
Това са моите принципи...Ако не ви харесват - имам и други


Чет Юли 02, 2009 2:20 pm Профил
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 07, 2009 7:44 pm
Мнения: 2483
(View: Всички /В Темата)

Мнение Re: Разкази от маршрутката
само по едната ли бе, Нел? аз съм максималист човек все пак. 8-)


Бени, ако ти трябват мога да ти услужа с очила. :lol:


Чет Юли 02, 2009 2:34 pm Профил
 [ 55 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: CommonCrawl [Bot] и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov