Регистриран на: Сря Май 18, 2011 9:15 pm Мнения: 884 (View: Всички /В Темата)
Re: Честит рожден ден, червенокоса красавице!
ЬАз не отказвам и сладко. Нищо че предпочитам мезета и туршии. Скоро ми казаха че това било женски вкус. То бива бива ама жените много си изродиха вкусовите напоследък. Жената пийва люта ракия и мези с кисели краставички а аз блажено примлясват сметановата торта и отпивам от горещия шоколад. Това ми е странно все още. Но идеята за неколкократно черпане на всеки празник ми допада.
_________________ Още ли е незаконно да се прави аутопсия на жив човек?
Чет Дек 05, 2013 5:58 pm
Nell
Sorceress
Регистриран на: Пон Яну 05, 2009 8:38 am Мнения: 17144 (View: Всички /В Темата)
Док, ко не ти се вярва, ела ми на гости и ще видиш картинката - мен с уискито(или друг концентрат, по-рядко вино и най-рядко бира), Домашният майстор или с кока-кола, или с гола вода. При него е някакъв рефлекс(непиенето на алкохол), израстнал в семейството на алкохолик... родовете му и по двете линии пият яката, само той е някаква уникална, непиеща издънка, макар че ако реши да пие, може да сложи в малкото си джобче доста отявлени пиячи . А моето си е граничен алкохолизъм - пия редовно, но с мярка. Та... идиличната картинка е доста честа у нас, но това отдавна не впечатлява никого от хората, с които "зареждаме масите".
Ами днес си е празник...
Мезетата чакат да бъдат омезени
... туршията да бъде охрупана
... рибникът да бъде ометен...
Алкохолът е по избор, предвид вкуса и часа, но аз бих изпила чаша мерло точно в този час. Няма да ми навреди на следобедния трудов процес. Нали?
Наздраве за именниците!
_________________ Идиотите са мъдро творение на природата, което позволява на глупаците да се мислят за хитри - Андрей
Пет Дек 06, 2013 11:58 am
Ераклия
Регистриран на: Чет Дек 11, 2008 10:48 pm Мнения: 13057 (View: Всички /В Темата)
то ясно, че ще спра тук по пътя си към кръчмата тази вечер. Нел, май го направихме с качул това празнуване. туршия още не съм опитвала тази година. тази вечер ще пробвам мариновани краставички, ама нещо ме наболява стомаха, че ще видим. да не карам никулдена на печена филийка със сирене. затова си грабвам от туршията и продължавам.
След всичките стрелци край мен все помня датата ти, а ей ме нА- едва успявам да свърна насам а на теб подарявам разходка сред японските хризантеми в Нюйоркската ботаническа градина ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
с усмивка посрещни празника си! Да си здрава и щастлива, обичана и обичаща! Успех и Късмет във всичко! и като достоен стрелец- все десятките да уцелваш!
_________________ А оставиш ли се да те опитомят, ще те и изядат - каза Малкият принц. Иванчо (Кулеков)
Потребители разглеждащи този форум: CommonCrawl [Bot] и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл