Регистриран на: Чет Фев 12, 2009 7:33 pm Мнения: 3752 (View: Всички /В Темата)
Re: Денят започва със...
Еееее, къде се скрихте, празник е...
Честит Св.св. Константин и Елена! Именяците да са живи и здрави! И да го ударя на местен патриотизъм - Честит празник на манастира и курортния комплекс край Варна "Св.св. Константин и Елена"!
Elena, на мен едно огромно парче от тортата - да ти е сладък живота, а на теб: един огромен хубав човек да ти посвири следкупонно
и на всички- работещи, почиващи, празнуващи и на онЕя в Русията - добра вечер
и Утрето да ви е добър ден!
_________________ А оставиш ли се да те опитомят, ще те и изядат - каза Малкият принц. Иванчо (Кулеков)
Пет Май 21, 2010 7:00 pm
alba
Princess
Регистриран на: Пет Яну 09, 2009 10:47 am Мнения: 6067 (View: Всички /В Темата)
Честит имен ден и от мен, Ели!
Да има много топлина и обич в живота ти. И сбъднати вълшебни сънища.
...................
Днес щом не умрях, значи мога да преживея невероятни неща. Сега си взимам една чаша със студено бяло вино и ви казвам :Наздраве, приятели! И Бог да ви пази!
_________________ Имай смелост да си служиш със собствения разум.
Пет Май 21, 2010 7:03 pm
Nell
Sorceress
Регистриран на: Пон Яну 05, 2009 8:38 am Мнения: 17144 (View: Всички /В Темата)
Re: Кръчмата
За Елена
наздраве!
_________________ Идиотите са мъдро творение на природата, което позволява на глупаците да се мислят за хитри - Андрей
Пет Май 21, 2010 7:39 pm
Ераклия
Регистриран на: Чет Дек 11, 2008 10:48 pm Мнения: 13057 (View: Всички /В Темата)
Айде и аз да се наредя сред оцелелите Още ден, два и после пак в руслото на ежедневието.
Дрийми бееееееееее , къде ми е емота с прегръдка. Ще пиша настойчиво писмо на sladko_kote_f да изисквам.
А сега да взема да попуша малко и като се върна си изтегля късмет.
И да кажа на Ели - на следващата нова година нема ми теглиш карта таро! Или поне преди това ще извадя от тестето всички, що не са ми нужни.
Потребители разглеждащи този форум: CommonCrawl [Bot] и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл